30 Aralık 2011 Cuma

Kum Boyama Kartları

Kartlar, üç katmandan meydana gelmektedir. Alt katmanda, karton tabaka yer almaktadır. Kartların dik ve düzgün durmasını sağlamak bu katmanın görevidir. Orta katman yapışkanlıdır. Renkli kumların karta yapışarak tutunmasını sağlar. Üst katmanda ise yapışkan yüzeyi koruyan sarı renkli kağıt tabaka yer alır. Bu tabaka üzerinde resim çizilidir. Kartın boyanabilmesi için resmin çizili kısımları, aynı zamanda kesilmiştir. Dolayısıyla resim, kartın üzerinde şablon gibi yer almaktadır. Hem çizim hem de kesim bilgisayar kontrollü lazer sistemli makinelerde yapılmaktadır. Resmin tasarım aşaması da bilgisayar ortamında gerçekleştirilmektedir.
Tasarımı bitmiş üretime hazır 600'ün üzerinde karakter çeşidimiz vardır. Her geçen gün yenileri eklenerek bu sayı artmaktadır.

Standart olarak iki farklı boyutta Boyama Kartı vardır :
Büyük Boy Boyama Kartı ( 23,50cmx33,00cm - Yaklaşık A4 )
Küçük Boy Boyama Kartı ( 16,50cmx23,50cm - Yaklaşık A5 )

KUMLAR:
Kartları boyayabilmek için kullandığımız Renkli Kumlar, tamamen doğal ve organiktir. Bir çeşit mineral olan kumlarımız, ince elenmiş ve yıkanmıştır. Yani tozu alınmıştır. İnsan sağlığını tehdit etmeyecek boya maddeleriyle, "Boyama Ürünü" haline getirilmektedir.
Temel renkler başta olmak üzere ara tonlar ile birlikte toplam 20 farklı renkte olan kumlarımız, kart üzerinde kapatıcılığı yüksek, homojen ve birbirlerine karışmadan en güzel boyama etkisini ortaya çıkarmaktadır. Kokusuz, tozsuz ve rengi ışıkta solmayan kumlarımız, su içerisinde bırakıldığında boyası çıkmadığından güvenlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder